Prezentare

Despre Institutul Bruno Comby

Institutul Bruno Comby este o organizaţie non – profit al cărei obiectiv este "susţinerea cercetării știinţifice și promovarea sănătăţii publice, a unui mod de viaţă mai bun, pentru prosperitatea și performanţele persoanelor și companiilor și pentru protejarea mediului, în scopul de a contribui la construirea unui viitor mai bun" (extras din statutul IBC).

Institutul Bruno Comby a fost creat în luna mai a anului 1993 la iniţiativa domnului doctor Christian Caussé, doctor în cercetări clinice și fost medic al Primului Ministru al Franţei. Ideea care a stat la baza înfiinţării a fost, pe de o parte, atragerea persoanelor care doresc să își îmbunătăţească modul de viaţă, iar pe de altă parte, sprijinirea cercetărilor intreprinse de către Bruno Comby.

Institutul este condus de catre un consiliu director.

Membri ai Institutului

Institutul Bruno Comby este în principal format din membri din cadrul Europei și în mică măsură din SUA, Canada și alte părţi ale lumii. Acești oameni sunt legaţi prin dorinţa lor comună de a iniţia o viziune responsabilă, participativă și preventivă asupra sănătăţii, muncii și vieţii. Orice persoană care împărtășește obiectivele noastre poate deveni membru simpatizant, activ sau donator al Institutului sau corespondent local. De altfel, aceia care nu doresc neapărat să devină membri, se pot înscrie pentru a primi știri despre activităţile noastre și alte noi informaţii.

Comitetul Științific și Medical și Comitetul Onorific

Institutul Bruno Comby cuprinde Comitetul Științific și Medical, precum și Comitetul Onorific. Acestea includ peste o sută de personalități importante din lumea întreagă care acordă sprijin moral Institutului.

Despre Buletinul de Știri IBC

Știrile IBC sunt trimise doar membrilor și corespondenților noștri.

 

Suntem convinși că ajutandu-ne unii pe alții, adoptând o atitudine exemplară, dezvoltând un stil de viață mai bun și o etică de viață adevarată, întreaga societate va evolua și se va schimba pentru o lume mai bună.