Biografija Bruna Combyja

15 let raziskovanja, izdajanja knjig in publikacij o zdravem zivljenju in jedrski energiji

 

Bruno Comby se je rodil leta 1960 v Rochefortu v Franciji blizu mesta Bordeaux. Diplomiral je na univerzi Ecole Polytechnique. Podiplomski studij je opravil na univerzi University of Advanced Technical Sciences (ENSTA) v Parizu, kot jedrski fizik.

Bruno Comby je zivel raziskoval in potoval po mnogih drzavah ZDA, Kanada, Velika Britanija, Irska, Nemcija, Nizozemska, Pakistan, Madagaskar Ö Govori tekoce anglesko in francosko.

Je predsednik zdruzenja Okoljevarstvenikov za jedrsko energijo (EFN - Environmentalists For Nuclear Energy) (http://www.ecolo.org) in direktor instituta Bruno Comby Institute, ki promovira zdravje in sodeluje pri raziskavah v zdravstvu, elektroniki, imunologiji, okolju prijazni energiji in drugih okolju prijaznih podrocjih.

Je avtor 10 najbolj branih knjig (preko milijon bralcev), izdanih in prevedenih v anglescino, nemscino, francoscino, spanscino, portugalscino, italijanscino Ö. Udelezuje se seminarjev in konferenc, sodeluje na televiziji.

Razvil je merilec stresa STRESSOMETER COMBY TM, nov elektronski instrument, ki ga uporabljajo zdravniki bolnice, klinike in drugi. Ta instrument meri parametre zivcnega sistema in je namenjen analizi nervoze in patoloskega trepeta. (parkinsonova bolezen, senilnost,.. ). Stresometer je prestal 10 let klinicnih preizkusov in ga sedaj distribuira podjetje TNR TECHNOLOGY.

V prostem casu Bruno Comby smuca, plava, in jadra. 

IBC Home page