Pentru a ne vizita

Adresa : 55 str. Victor Hugo, F-78800 Houilles, Franta
Tel : +33 1 30 86 00 33 ou +33 6 11 84 88 00

Houilles e situat la 10 km vest de Paris

Aeroportul cel mai apropiat : Paris (Roissy-Charles de Gaulle sau Orly)
Gari : Paris apai tren local RER sau SNCF spre statia : Houilles-Carrières

Accesul cu avionul
Accesul cu transportul in comun din Paris
Accesul cu masina din Paris
Planul general de acces din Paris
La sosirea in Houilles
Planul de acces la sosirea in Houilles
Pentru a pleca cu masina din Houilles spre Paris
Inainte de a ne vizita

Nearby hotels - RER (rapid metro) map - Metro map

 

Accesul cu avionul

De la aeroportul Roissy-Charles de Gaulle in masina sau taxi : mergeti pe autostrada A1 in directia Paris, apoi pe A86 in directia Nanterre-La Défense, iesiti pe la iesirea Bezons (n2b) si urmati instructiunile ce urmeaza plecand de la Pont de Bezons ca si cand ati veni de la Paris. Durata 30 la 60 minute cu masina sau taxi (in functie de ora si aglomeratie). Pretul pentru: circa 50 Euro.

De la aeroportul Roissy-Charles de Gaulle cu RER : puteti ajunge la Paris cu RER (sau cu transportul in comun le la aeroportul Orly), schimbati trenul la statia RER din Chatelet-Les Halles si ajungeti la Houilles in RER (socotiti mai mult de o oro in RER, de la aeroport la gara Houille). Pretul: circa 10 Euro.


Accesul cu transportul in comun din Paris

Accesul cu RER : linia A3 sau A5 direction Poissy sau Cergy. Coborati la statia RER HOUILLES-CARRIERES. Durata traseului : 8 minute pana La Défense (2 statii), 12 min pana la statia Etoile in centrul Parisului (3 statii), 22 min pana la Chatelet-Les Halles (3 statii). Circula un tren la 5 minute in orele de varf si un tren la 12 minute un orele celelalte. Atentie: un tren din doua opreste la Houilles, verificati destinatia "Houilles" este bine semnalizat cu panouri luminoase pe margine inainte de oprirea trenului. Pretul biletului de metrou+RER : circa 2 Euro (12 FRF).

Accesul cu SNCF : cu trenul local SNCF de la gara St Lazare din Paris. Coborati la gara HOUILLES-CARRIERES (aceiasi cu cea a RER). Durata parcursului: 12 minute de la gara St Lazare. Circula un tren la 10 minute de la gara St Lazare in orele de varf si la 20 minute in celelalte ore. Pretul biletului de train+RER : circa 2 Euro (11,60 FRF).

La gara Houilles : iesiti pe pasarela aeriana sau prin tunelul din partea de sud (spre str. Robespierre sau piata André Malraux, in partea opusa cladirii garii). Luati un taxi sau mergeti pe jos luind-o la dreapta de la iesirea subterana sau de la pasarela aeriana din gara, delungul caii ferate (12 min pe jos sau luati un taxi - directia vest de la gara drept inainte, vedeti mai jos).


Accesul cu masina din Paris

De la poarta Maillot : iesiti pe la Porte Maillot din bulevardul periferic ce pleaca de la Paris spre vest DIRECTIA LA DEFENSE. Treceti de podul de la Neuilly, care leaga La Défense. Dupa pod mergeti pe firul din mijloc. LUATI-O LA DREAPTA DUPA PODUL TUNEL CARE SUBTRAVERSEAZA LA DEFENSE IN DIRECTIA CERGY PONTOISE (circa 2 km de tunel). La prima bifurcare de la intrarea in tunelul de sub La Défense mergeti tot la dreapta (firul din mijloc) mereu in directia Cergy Pontoise. Luati firul din stanga la bifurcarea urmatoare) mereu in directia Cergy Pontoise. E normal sa vedeti panourile ´ péage A14 ª. La iesirea din tunel, continuati mereu in directia A86 - Cergy-Pontoise (firul din drepta la iesirea din tunelul de sub La Défense in timp ce pe A14 continuati spre Poissy - Rouen pe firul din dreapta). LUATI A86 IN DIRECTIA CERGY PONTOISE (spre Nord). Ajunsi pe A86, dupa circa 1,5 km de la iesirea din tunelul de sub La Défense, PARASITI A86 IN DIRECTION BEZONS (iesirea n2b). Urmariti panourile Bezons : intrati imediat pe sub A86 si parasiti Sena imediat dupa PONT DE BEZONS. Sub podul de la Bezons luati firul din stanga pe pasajul areian la stanga DIRECTION "ST GERMAIN-POISSY - HOUILLES" chiar dupa pod. Dupa circa 500 metri pe pasaj, ramaneti pe firul din stanga si cotiti usor la stanga la stop rosu in directia "St Germain - Houilles - Carrières". Mergeti drept inainte 1800 m apoi treceti pe sub podul liniei de cale ferata RER-SNCF. Luati-o imediat la dreapta la stopul rosu dupa ce ati trecut pe sub calea ferata. Mergeti dealungul caii ferate RER-SNCF care este la dreapta voastra. Dupa 100 metri treceti de garaa SNCF din Houilles/Carrières cu tunel si pasarela de acces pe partea dreapta.


La sosirea in Houilles : consultati planul de acces la sosirea in Houilles

Plecand de la gara latura sud (str. Robespierre sau piata André Malraux) : mergeti pe langa calea ferata indepartandu-va de Paris (spre vest) pe partea stanga a drumului circa 800 m (calea ferata fiind in dreapta). Dupa circa 700 metri de la gara, la stopul cu un pod in dreapta ce trece pe sub calea ferata SNCF. La stop, mergeti la dreapta (fara a traverda podul) si continuati dealungul caii ferate care este in dreapta. Luati-o pe prima strada la stanga circa 80 m dupa stop. Este strada Victor Hugo. Mergeti pe strada Victor Hugo indepartandu-va de calea ferata circa 300 m pana la n 55 pe stahna.

Daca va rataciti in : exista doua repere : 1/ GARA RER-SNCF DE HOUILLES (suntem la un km vest de la gara) si : 2/ baza militara a marinei din HOUILLES, mentionata in general pe harti, care are o antena metalica inalta de 100 m pentru transmisii radio, vizibila de departe ziua si noaptea (suntem la 100 m nord de antena militara).


Pentru a pleca cu masina din Houilles spre Paris

Mergeti pe str. Victor Hugo coborand (spre SNCF), luati-o la dreapta la 50 m de primul stop (la bistro), mergeti drept circa 1km, treceti stopul din dreapta intrarii bazei marine, la stopul urmator luati-o usor la stanga. Putin mai departe este primul stop apoi dupa 30 m e al doilea stop (intersectie importanta cu strada Jean-Jacques Rousseau). La aceasta intersectie cotiti la stanga pe str. Jean-Jacques Rousseau si mergeti pana la podul Bezons. Treceti mai intai 300 m pe sub linia SNCF, apoi circa 3km in directia Bezons pana la podul Bezons. Treceti pe podul Bezons in directia Paris si Colombes. La iesirea de pe podul Bezons, puteti alege : 1/ mergeti in directia Paris-Porte de Champerret pe soseaua nationala, 2/ luati A86 la dreapta dupa pod, directia NANTERRE - LA DEFENSE apoi La Défense directia Paris-Porte Maillot, 3/ luati A86 la stanga dupa podul Bezons, directia Cergy-Pontoise, autostrada A1, Roissy si Paris Nord.


Nearby hotels

If you need a hotel, you may wish to choose either a hotel nearby or a hotel in Paris. There are two nearby, typically local french bistro-hotels: hotel in Houilles (the closest one, located just across the RER station of Houilles - 10 minute walking distance from us) and hotel in Sartrouville (5 minutes by RER from Houilles).

There are many, more comfortable, *** and **** hotels, to be found in Paris.

You should preferably make the hotel reservations in advance, by phone.


Inainte de a ne vizita

Pentru a va putea primi in cele mai bune conditii, nu uitati sa ne contactati in prealabil pentru a ne anunta ca sositi. Nu este asigurata permanenta daca nu va anuntati sau daca nu avem activitati programate.


Planul traseului din Paris :
paris-houilles.gif
Planul traseului in Houilles :
details-houilles.gif

Bine ati venit !